INSPIRATION

Artiklar & Tips

Här samlar vi inspiration och tips kring inredning i största allmänhet. Här finns också nyheter som inspirerar oss och information om nya kollektioner, samarbeten med bloggare och annat intressant material som ger dig tips och inspiration hur du kan tänka kring din tavlor i största allmänhet.

barnrumstavlor

Barntavlor
Snygg tavelvägg
i barnrummet.

Visst kan det kännas som en utmaning att hitta någonting som barnen verkligen älskar samtidigt som man vill behålla en snygg linje genom. inredningen i barnrummet. Vi har tagit fram ett urval av barnposters som passar väl in i många olika inredningsstilar.

Tavelvägg med våg

Nya Posters
Botaniska posters
som gör skillnad!

Trenden med fotografiskt material på väggen växer sig allt starkare och vi är inte förvånade. Vackra fotografier är verkligen något som håller över tid och som tilltalar många. Vi lanserar löpande nya kollektioner och i den här artikeln berättar vi hur du kan skapa en personlig tavelvägg med vackra fotografier!

För att skapa en personlig känsla med posters i ditt hem krävs nästan alltid en plan. För att planera hur du skall förgylla dina väggar brukar vi rekommendera att studera ämnet kring olika möjligheter noga och väl innan du bestämmer dig för hur du skall gå vidare. Att skaffa sig inspiration genom våra artiklar eller vårt instagramflöde är givetvis en toppenidé som säkerligen tar dig en bit på vägen men vill du få en känsla av en personligt inredd tavelvägg då krävs det några unika idéer som vi hoppas kunna förse dig med!