Posted on

Världskarta Tavla – Den perfekta presenten inför resan – Nordic Corner

Världskarta Tavla – Den perfekta presenten inför en resa.

Om du är ute efter en världskarta tavla så finns det flera olika alternativ som kanske tilltalar dig. Det är ofta trevlig och välja ett hyfsat stort motiv när du väljer din världskarta tavla. De flesta motiven nedan finns i flera olika storlekar men vi rekommenderar att du satsar på någon av de större storlekarna för att få en bra effekt på väggen.

En illustration av vår "Old World Map"
En illustration av vår “Old World Map

Många väljer en världskarta tavla som har en yta där man kan placera nålar över de platser man besökt. Det ger en personlig känsla till rummet och skapar också ett samtalsämne när man får besök och man börjar prata om olika platser man besökt. Ett motiv av en världskarta är också ett typ slags klassiskt motiv som aldrig går ur tiden, däremot finns det moderna tappningar av världskartan som på senare tid blivit populära hos många olika kunder.

En fantastisk illustrativ världskarta som passar i exempelvis barnrum
En fantastisk illustrativ världskarta som passar i exempelvis barnrum

En ge bort en världskarta tavla till någon du känner kan mycket väl vara ett säkert kort. Det är uppskattat och se världen ifrån en karta och bara drömma sig bort. Om du kanske känner någon som skall ut och resa runt i världen så kan alternativet till present vara en perfekt present som sätter igång planeringen på allvar.

Sedan den grafiska trenden slog igenom på allvar har vi också sett fler och fler världskarta tavlor som är tillverkade i lite mer modern anda. På motivet nedan ser ni en världskarta som ursprungligen är tillverkad av vattenfärg och som med sin svartvita stil passar utmärkt i varje modernt hem. De flesta världskartor gör sig bäst i stora storlekar så får en optimal känsla rekomenderar vi storleken 61x91cm alternativt 70x100cm.

Världskarta Tavla Watercolor- Från 69kr. Klicka här för att komma till produkten.

Posted on

Tavlor Barnrum – Motiv för alla smaker – Nordic Corner

Tavlor Barnrum – Motiv för alla smaker – Nordic Corner

När du är ute efter tavlor till ditt barnrum så finns det nästan ingen gräns för hur många olika vackra motiv som går att kombinera. Det är viktigt att man utgår ifrån vilken stil man i övrigt har i rummet. Om du exempelvis har mycket färg i barnrummet på exempelvis väggar, textilier och annan inredning bör dina tavlor barnrum vara betydligt mer lågmälda och mer neutrala.

Tavla i barnrum. Äventyr väntar.. Från 69kr
Tavla i barnrum. Äventyr väntar.. Från 69kr

Vi på Nordic Corner har en hel del pedagogiska tavlor innehållande djur, maskiner och andra objekt som barnet kanske tycker om eller skall lära sig namnet på. Det finns även en hel del sagomotiv som syftar till att framhäva lekfullheten i barnrummet och som i första hand skapar en härlig känsla. Vi har även en uppsjö av personliga motiv som ger er möjlighetens att skapa en unik barntavla med ert barns födelsedatum, vikt och längd, eller varför inte stjärntecknet som ditt barn är fött i. Den här typen av personliga presenter är också riktigt kul att få som doppresent och är dessutom någonting som ni troligtvis är ensamma om.

Födelsetavla Barnum med personlig information såsom födelsevikt, datum och vikt.

Om du är ute efter neutrala barntavlor så finns det även flera alternativ till detta. Svartvita barntavlor och motiv med djur är populära barntavlor som är enkla att använda sig av men också snygga barntavlor som fungerar i många lägen.

Passa på och handla barnposters för över 299kr så är din beställning fraktfri. Våra barntavlor finns i flera olika alternativ.

Tavlor Barnrum är en kategori innehållande våra mest lekfulla barnposters som garanterat kommer förhöja lekfullheten i barnrummet. De flesta av våra motiv i den här kategorin är tillverkade i par så det skall vara enkelt att kombinera de olika motiven med varandra.

Fantastifulla barnposters. Från 69kr..
Fantastifulla barnposters. Från 69kr..
No products found