Kollektioner

INSPIRATION

Kollektioner

Vi presenterar nya kollektioner ett par gånger varje år med tema hämtat från exempelvis skogar, tropiska miljöer, kända citatskapare eller kanske ett gäng rustika grönsaker. Här presenterar vi flera nya kollektioner där vårt designteam tillsammans med kreatörer, fotografer och andra skapare från världens alla hörn tagit fram ett urval av posters som samspelar på ett bra sätt.

Ny Fotokonst

Våra nya svartvita motiv är säkra kort som fixar de sista detaljerna till inredningen på nolltid.

Vi presenterar nu en mängd nya svartvita tavlor som dels fungerar väl tillsammans men som också ger en personlig touch. Motiven är framtagna tillsammans med flera fotografer och grafiska illustratörer som gmemensamt skapat en kombination av posters som hjälper våra kunder att hitta rätt!

Nya Posters

Botaniska

posters som gör skillnad!

Vi fullkomligt älskar botaniska affischer som på ett stilrent och subtilt vis plockar in naturen utan att rubba känslan av den övriga inredningen. Bland våra nya botaniska motiv finns bland annat fotografier av buketter, blomstrande ängar och andra miljöer där botaniken står i centrum. Här finns våra senaste bostaniska posters.

Tillsammans med såväl okända som kända designers vill vi här ta fram ett urval av posters som ser vackra ut tillsammans på en vägg med flera tavlor men också motiv som är vackra i all sin enkelhet utan andra tillhörande motiv. Utgångspunkten är liksom våra övriga prints att produkterna skall vara prisvärda, moderna och trendiga. Vi vill att du skall hitta väggkonst för att skapa ett inspirerande hem hos oss och därför hoppas vi på att vara startpunkten för din resa mot vackert inredda väggar därhemma!.