De senaste åren har marknaden för posters verkligen exploderat. Försäljningen av posters har ökat kraftigt och det poppar upp allt fler företag som säljer posters både på nätet men också i fysiska butiker. I den här delen får du veta mer om några av de allra största svenska företagen som har nischat in sig på att sälja posters.

Desenio

Desenio AB är ett företag som främst säljer posters och ramar. Företaget grundades år 2008 och dess VD heter Fredrik Palm som varit VD för Desenio sedan år 2016. Desenio är ett företag som säljer sina produkter endast online och deras huvudkontor ligger i Stockholm.

I deras produktkatalog kan du välja bland posters i över 5000 olika motiv i olika storlekar. Du kan köpa en poster från Desenio för mellan 19 kr och 899 kr. Förutom att Desenio tar fram egna motiv brukar de mellan varven ha samarbeten, kläddesignern Lars Wallin är ett exempel. Förutom att du kan hitta posters och ramar i deras produktkatalog så finns det även mobilskal, tygkassar och väggkalendrar.

Poster store

Poster store Sverige AB är ett företag som säljer posters och ramar. Företaget grundades år 2016. Företagets VD är Tobias Renlund och de har sitt huvudkontor i Stockholm. Poster store är ett företag som säljer sina produkter endast online. I deras produktkatalog kan du välja bland posters i över 1000 olika motiv i olika storlekar. Du kan köpa en poster från Poster store för mellan 99 kr och 249 kr.

Fysiska butiker som säljer posters

Förutom att du kan få tag på posters i webbutiker som finns online så säljs de självklart också i fysiska butiker. Lagerhaus och Åhlens är två exempel på fysiska butiker där du kan köpa snygga posters.