samarbeten

Influencer / Bloggare

Driver du en blogg eller är framgångsrik på någon kanal inom sociala medier?
Vi arbetar aktivt med att marknadsföra våra produkter i sociala medier och på bloggar. Vår strategi innebär att vår marknadsföring är helt fokuserad på närvaro i sociala kanaler. Om du driver blogg eller har någon annan kanal där du skulle vilja presentera delar av vårt utbud föreslår vi att du kontaktar oss med information om hur du tänker dig ett samarbete med oss, bifoga gärna statistik från din blogg eller konto om du har tillgång till det.
Vi erbjuder bland annat tävlingar och unika rabattkoder till dina följare!

Illustratör / Fotograf

Vår ambition är att månadsvis presentera nya posters och tavlor genom välplanerade samarbeten med illustratörer och fotografer. Skapar du illustrationer eller fotografiska verk som du tror skulle passa bra hos oss välkomnar vi dig att kontakta oss på kundservice@nordiccorner.se. Skicka gärna med din portfolio eller några exempelbilder på vad du tror skulle passa in i vårt sortiment.

Press

Kontakta oss på kundservice@nordiccorner.se så återkommer vi inom kort med bilder,logotyper och övrigt digitalt material i önskat format. Villkor för publicering av vårt material är att ni hänvisar till nordiccorner.se