Tavlor Barnrum – Motiv för alla smaker – Nordic Corner

När du är ute efter tavlor till ditt barnrum så finns det nästan ingen gräns för hur många olika vackra motiv som går att kombinera. Det är viktigt att man utgår ifrån vilken stil man i övrigt har i rummet. Om du exempelvis har mycket färg i barnrummet på exempelvis väggar, textilier och annan inredning bör dina tavlor barnrum vara betydligt mer lågmälda och mer neutrala.

Tavla i barnrum. Äventyr väntar.. Från 69kr
Tavla i barnrum. Äventyr väntar.. Från 69kr

Vi på Nordic Corner har en hel del pedagogiska tavlor innehållande djur, maskiner och andra objekt som barnet kanske tycker om eller skall lära sig namnet på. Det finns även en hel del sagomotiv som syftar till att framhäva lekfullheten i barnrummet och som i första hand skapar en härlig känsla. Vi har även en uppsjö av personliga motiv som ger er möjlighetens att skapa en unik barntavla med ert barns födelsedatum, vikt och längd, eller varför inte stjärntecknet som ditt barn är fött i. Den här typen av personliga presenter är också riktigt kul att få som doppresent och är dessutom någonting som ni troligtvis är ensamma om.

Födelsetavla Barnum med personlig information såsom födelsevikt, datum och vikt.

Om du är ute efter neutrala barntavlor så finns det även flera alternativ till detta. Svartvita barntavlor och motiv med djur är populära barntavlor som är enkla att använda sig av men också snygga barntavlor som fungerar i många lägen.

Passa på och handla barnposters för över 299kr så är din beställning fraktfri. Våra barntavlor finns i flera olika alternativ.

Tavlor Barnrum är en kategori innehållande våra mest lekfulla barnposters som garanterat kommer förhöja lekfullheten i barnrummet. De flesta av våra motiv i den här kategorin är tillverkade i par så det skall vara enkelt att kombinera de olika motiven med varandra.

Fantastifulla barnposters. Från 69kr..
Fantastifulla barnposters. Från 69kr..

[wpcsp id=11442]

Author admin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *