Världskarta Tavla – Den perfekta presenten inför en resa.

Om du är ute efter en världskarta tavla så finns det flera olika alternativ som kanske tilltalar dig. Det är ofta trevlig och välja ett hyfsat stort motiv när du väljer din världskarta tavla. De flesta motiven nedan finns i flera olika storlekar men vi rekommenderar att du satsar på någon av de större storlekarna för att få en bra effekt på väggen.

En illustration av vår "Old World Map"
En illustration av vår “Old World Map

Många väljer en världskarta tavla som har en yta där man kan placera nålar över de platser man besökt. Det ger en personlig känsla till rummet och skapar också ett samtalsämne när man får besök och man börjar prata om olika platser man besökt. Ett motiv av en världskarta är också ett typ slags klassiskt motiv som aldrig går ur tiden, däremot finns det moderna tappningar av världskartan som på senare tid blivit populära hos många olika kunder.

En fantastisk illustrativ världskarta som passar i exempelvis barnrum
En fantastisk illustrativ världskarta som passar i exempelvis barnrum

En ge bort en världskarta tavla till någon du känner kan mycket väl vara ett säkert kort. Det är uppskattat och se världen ifrån en karta och bara drömma sig bort. Om du kanske känner någon som skall ut och resa runt i världen så kan alternativet till present vara en perfekt present som sätter igång planeringen på allvar.

Sedan den grafiska trenden slog igenom på allvar har vi också sett fler och fler världskarta tavlor som är tillverkade i lite mer modern anda. På motivet nedan ser ni en världskarta som ursprungligen är tillverkad av vattenfärg och som med sin svartvita stil passar utmärkt i varje modernt hem. De flesta världskartor gör sig bäst i stora storlekar så får en optimal känsla rekomenderar vi storleken 61x91cm alternativt 70x100cm.

Världskarta Tavla Watercolor- Från 69kr. Klicka här för att komma till produkten.

Author admin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *