Dekorera hemmet med vintageposters och tavlor

Många människor gillar att köpa vintageprylar och anledningen är att de kan vara riktigt unika, prisvärda och komma med en egen historia. Inte minst är det miljövänligt och roligt att handla vintageprylar! En gemensam nämnare för vintage är klassiskt och tidlöshet. Ett perfekt sätt att ge ditt hem en sådan känsla är med vintage posters från Dear Sam – Poster Store. Dear Sam erbjuder dig ett fantastiskt urval av posters och ramar, från svartvit fotokonst till abstrakta målningar. En poster eller tavla med vintage passar utmärkt för att ge en personlig touch till väggen i ditt hem. Posters från Dear Sam är speciella då de är inspirerade av gamla målningar av motiv i sann vintagestil.

Ta till exempel bästsäljaren Pastel Botanic 1 som har en matt ytfinish och är tryckt på ett åldersbeständigt papper av högsta kvalitet. Dess ursprungspris är 249 kronor och just nu har du chansen att köpa den för endast 174 kronor!

Fortsätt läsa för att se närmare på de unika fördelarna med att köpa vintage!

Topp 4 fördelar med vintage i ditt hem

1. Unikt – Vintage har till skillnad mot massproducerade föremål en unik karaktär som du troligen inte hittar överallt. Du kan utan problem hitta unika föremål som passar bra med mode och heminredning.

2. Kvalitet – Eftersom vintage funnits i årtionden och tillverkades under bättre förhållanden så är de fortfarande i god form. De tillverkades nämligen med material av bättre kvalitet.

3. Miljö – Genom att köpa vintage bidrar du till att minska utsläppen eftersom du återanvänder föremål som annars hade kastats. Glöm inte bort att tillverkningen av produkter har en enorm miljöpåverkan och ju fler nya saker som köps, desto mer toxiner och färgämnen produceras det.

4. Kostnadseffektivt – Att köpa vintageposters hos Dear Sam är billigt och otroligt kostnadseffektivt. Det finns gott om tidlösa posters att köpa för under hundralappen.