Ge bort något personligt i doppresent

Är du snart bjuden på ett dop? Då kanske du funderar över vad du ska ge bort i doppresent? Normalt så är de mest uppskattade presenterna något personligt. Det är något som den som döps kommer att bära med sig resten av livet. Om det är en familj som står dig nära kan det därför vara läge att slå på stort.

Skapa en personlig doppresent

Du kan enkelt skapa en personlig doppresent från Partytajm genom att gå in på deras hemsida. Här kan du bland annat välja att skapa ett fotoalbum eller en liten minnesbox. Det går att anpassa presenterna beroende på om det är en pojke eller flicka som ska döpas. Många väljer till exempel att ge en spargris med ett spännande motiv. Det kan till exempel vara en fotboll eller en gris. Du kan även ge en personlig doppresent från partytajm där du graverar in barnets namn.

Något annat som alltid uppskattas är en personlig tavla eller poster. Det kan till exempel vara ett vackert kort du tagit på personen som ska döpas. Låt ett företag förstora upp bilden och ge som gåva vid dopet.

Användbar eller långsiktig present

Det är alltid svårt att välja present till en bebis. Ska man välja något användbart i form av en leksak eller en prydnadssak barnet kan spara som minne? Om du vill välja en leksak finns det idag ett stort utbud av fina träleksaker som barnet kan ha stor användning för. Det kan till exempel vara en lära-gå bil eller ett dockhus. Du kan också anpassa presenten efter hur väl du känner familjen och barnet som ska döpas.

Hör dig för med föräldrarna

Om du är osäker på vad du ska ge bort kan du alltid höra dig för med föräldrarna. Kommer de uppskatta en minnessak eller en leksak? Då har du lite mer att gå efter när du ska leta fram den perfekta doppresenten. Var inte rädd för att tänka lite utför boxen. Du behöver inte alltid ge en traditionell flick- eller killpresent. Idag finns det också många leksaker och minnessaker som lämpar sig till båda könen.

Stort utbud på nätet

Något som är bra med att handla på nätet är att du har tillgång till ett mycket större utbud. Du kan till exempel hitta en personlig doppresent från partytajm som du kommer vara ensam om. När du ska beställa en skräddarsydd vara får du fylla i texten innan du lägger varan i kassan. Du får dock vara beredd på att det är längre leveranstid så var ute i god tid. Du vill inte riskera att din present inte kommer fram i tid.

Gå på din magkänsla

Sist men inte minst måste du välja det du själv tycker känns rätt. Om du står och väljer mellan två olika prylar är det bäst att välja den som känns rätt i hjärtat. Ett säkert kort som alltid brukar fungera är att ge ett vackert smycke. Det lämpar sig både till flickor och killar. Då kan du välja en vacker berlock som du tycker symboliserar barnet och det speciella tillfället. Du kan till exempel göra ett halsband där det står barnets namn. Det går även att välja ett halsband där man kan sätta in en bild.