Posters är ett bra sätt att inreda ditt hem, ditt kontor eller din arbetsplats på. Eftersom det finns många motiv att välja bland kan du inreda hela ditt hem med olika posters om du vill. Det finns flera olika sätt att inreda med posters och i den här delen får du några tips på hur du kan tänka när du ska inreda med posters.

Tänk på färgerna

Beroende på vilken effekt du vill uppnå kan du tänka på dina färgval. Om du vill att en poster ska vara en färgklick i ett annars grått rum kan du välja att inreda med posters i en eller flera olika färger för att på så sätt ge rummet ett lyft. Men du kan också välja att färgmatcha dina posters med rummets andra färger. Om du till exempel har ett rum som är svartvitt kan det vara snyggt med svartvita posters.

Tänk på storlekarna

Om du ska inreda ett rum med flera posters kan du antingen välja de som har samma storlek eller pryda väggen med posters av flera olika storlekar. Testa dig fram och se vad som ser bäst ut. Om du har en kort vägg kanske det inte är lika passande med en enda stor. Satsa på flera små där istället.

Upphängning

När det kommer till upphängningen av posters så är det tacksamt att de är så lätta. Därför kan du variera själv upphängningen. Du kan hänga upp dina posters med ramar eller som de är på väggarna. Sätt upp dem i en tråd eller låt dem stå lutade i ett fönster.