Marknadsför med posters och t-shirts med tryck

Vid marknadsföring av ditt företag är nyckeln att marknadsföra på smarta, kostnadseffektiva och unika sätt. Anpassade posters och t-shirts är ett bra sätt att marknadsföra ditt varumärke hos din målgrupp. Till skillnad mot tv-reklam har det fördelen att sprida ditt varumärke på ett avslappnande och lite mer subtilt sätt.

Härnäst presenteras några praktiska idéer och tips som hjälper dig att komma igång. Läs vidare!

Posters

Posters erbjuder en stor flexibilitet när det gäller storlek och kvantitet. På senare tid har marknaden för posters exploderat och syns överallt. Var du än sätter upp posters kommer människor att med stor sannolikhet se dem.

Några av de främsta fördelarna är:

  • Erbjuder kontinuerlig exponering.
  • Har förmåga att väcka uppmärksamhet.
  • Låter dig göra snabba visuella intryck på kunder.
  • Når en bred publik i områden med många människor.
  • Är större än vikblad och mindre än skyltar.

T-shirts

Om du ännu inte har en anpassad t-shirtdesign för ditt företag så är det dags att börja. Det är verkligen en effektiv, kraftfull och inte minst prisvärd form av marknadsföring. Faktum är att det är det mest kostnadseffektiva sättet att marknadsföra ditt företag och få kontakt med potentiella kunder. Du kanske undrar hur du ska gå tillväga för att trycka en t shirt med egen logga? Du behöver inte oroa dig för att göra jobbet själv när du har Medtryck som är experter på att trycka t-shirts!

Processen hos Medtryck är mycket enkel. Du väljer en t-shirt genom deras fullfjädrade filter som låter dig sortera t-shirts efter storlek, färg, varumärke och popularitet. Därefter laddar du upp en bild som representerar ditt varumärke och som du vill ska tryckas på denna t-shirt. Dra nytta av dina konstnärliga talanger. Det får gärna vara en vektoriserad bild i EPS, AI eller PDF-format. Den populäraste t-shirten är för närvarande en klassisk t-shirt av herrmodell som funkar bra till alla kroppstyper, från varumärket Gildan.