De senaste åren har det blivit allt mer populärt att köpa posters och tavlor. Även fast dessa posters och tavlor är moderiktiga och fina så är de inte särskilt unika eftersom vem som helst kan köpa och inreda sitt hem med dem. Om du istället vill satsa på att vara lite mer unik när det kommer till din inredning finns det ett flertal vägar att gå. Du kan om du har en kreativ ådra skapa din egna konst och använda till din inredning eller till och med sälja till andra om du är riktigt duktig. I det här inlägget kommer du att få några tips på hur du kan gå tillväga för att skapa din egna konst du kan inreda med eller i bästa fall sälja vidare.

Skapa dina egna tavlor

Gillar du att arbeta med färger och penslar kan det vara en bra idé för dig att skapa dina egna tavlor. Det finns ingen gräns på vilket sorts material du kan använda för att skapa dina tavlor. Det mest klassiska är att man använder sig utav enkla penslar och oljefärg på en canvas men om du vill gå mot det mer moderna hållet kan du använda sprayfärger. Du kan köpa sprayfärger i butiker som säljer konstnärsmaterial. Ett bra exempel på det är https://hlstore.com/sprayburkar/sprayfarg/ vilket är en hemsida som säljer olika typer av konstnärsmaterial som kan vara väldigt användbara om du vill skapa dina egna tavlor. Förutom att du kan använda olika typer av färger, penslar och pennor är det också vanligt att man använder sig utav något annat sorts material. Du kan till exempel skapa din egna färg med material du hittar i naturen eller använda material du hittar i naturen, till exempel löv och ris för att skapa häftiga mönster på din tavla. Det finns egentligen inget rätt sätt att skapa tavlor. Bara fantasin och kreativiteten sätter gränser och även fast din första tavla inte blir lika bra som du först tänkt dig är det bara att fortsätta försöka för att till sist få fram en unik tavla du kan använda i din inredning eller spara i din samling.

Skapa dina egna posters

Om du är fotograf eller grafisk designer har du stora möjligheter att använda dina egna designs och motiv och skapa posters av dem. Det finns flera vägar att gå för att skapa dina egna posters av dina egna motiv. Det finns exempelvis ett flertal företag du kan använda för att skapa dina egna posters. Du kan också skriva ut dina egna posters om du har en bra skrivare och bra papper att skriva ut dina motiv på. När du väljer att skapa dina egna posters utifrån dina egna motiv kan du vara säker på att dina posters sticker ut i mängden från de du kan köpa i butik. För att göra det där lilla extra för dina egna posters kan du köpa en snygg ram att ha dem i.